Code Checker

Tags: code checker, checker, mysterie checker, antwoord checker

Dit is een code checker. Hiermee kun je aan de hand van een ID van de code eigenaar, een bijbehorende code en bijbehorend antwoord een antwoordcode krijgen. Doorgaans zal de maker van de code een URL geplaatst hebben, waardoor de ID van de code eigenaar en bijbehorende code automatisch ingevuld is. Vul het antwoord in en verkrijg zo de informatie die de eigenaar achter de code heeft gestopt.

De maker van de code kan aangeven wat de minimale tijd is tussen de pogingen. Je kunt dus een melding krijgen dat je even moet wachten. Tevens kan de maker bepalen of je de antwoordcode alleen maar kunt verkrijgen als je geocaching.com naam bekend is. Autoriseer hiervoor 4Geocaching bovenaan deze pagina.

Wil je ook een Code aanmaken? Registreer dan gratis op 4geocaching.eu en meld je aan. Dan zie je in het menu Persoonlijk de mogelijkheid om een Code aan te maken en de pogingen te bekijken.

De code checker is goedgekeurd door Groundspeak (geocaching.com) en mag op de cachepagina gebruikt worden.

Live API

Je hebt Globalcaching.eu niet geautoriseerd voor geocaching.com toegang. Druk op Autoriseer om globalcaching.eu te autoriseren en om zo meer functionaliteiten op deze website te kunnen gebruiken.

Controleer code