Combi Ranglijst

Dit is een gecombineerde ranglijst van de FTF ranglijst en de Ranglijst per land. Je hebt de ranglijst op positie. Daarin worden de posities in beide ranglijsten opgeteld en hoe lager die waarde (dus hoe hoger je in beide ranglijsten staat), hoe hoger je in de ranglijst komt te staan. De andere ranglijst is gebaseerd op punten. Hierbij worden de FTF punten en het aantal in dat land gevonden caches bij elkaar opgeteld. Hoe hoger het aantal punten hoe hoger je in de ranglijst staat. Je bent alleen in de gecombineerde zichtbaar wanneer je in zowel de FTF ranglijst alswel ranglijst per land voorkomt (kortom, je moet tenminste 1x een podiumplek hebben gehaald in het geselecteerde jaar).

Je kunt tevens een banner maken van jouw positie op de ranglijst. Onder Persoonlijk in het menu vind je Banners en daar kun je naar de banner pagina gaan voor deze lijst.

Deze functie is alleen beschikbaar voor betalende leden.
Het lidmaatschap voor 4Geocaching kost 10 Euro per jaar.
Je kunt op de volgende manier betalen:
Via bank (dit heeft de voorkeur, omdat hier geen kosten aan verbonden zijn):
  • IBAN/SEPA Nummer: NL81 SNSB 0705 6468 31
  • BIC Nummer: SNSBNL2A
  • Banknaam: SNS Bank
T.n.v.: Globalcaching

O.v.v.: Onder vermelding van jouw 4Geocaching accountnaam


of via de 4Geocaching webshop . In de webshop heb je verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal of Credit Card.

Vergeet bij het afrekenen in de shop ook niet je 4Geocaching accountnaam te vermelden als je gebruik wilt maken van alle functionaliteiten voor betalende leden op 4Geocaching.eu. Dit vul je in bij het afrekenen in het veld Opmerkingen.