Wie zijn wij

Tags: visie, data license agreement, live api partner, wie zijn wij, werkzaam voor globalcaching, FTF ranglijst, afstand administratie, site administratie, ccc, GAPP, Parel van de maand, contacten, beheerder, android, windows phone, iphone, ipad, ios

Visie Globalcaching

Bij de bestaande geocache-sites is er altijd veel discussie over de kwaliteit van geocaches. Waarbij kwaliteit voor een ieder anders is. Want bij geocachen gaat het om het plezier in geocachen en hiermee staat kwaliteit voor 'de mate van plezier wat een geocacher aan de geocache beleeft'. In die zin bestaat er dus niet iets als DE kwaliteit van een geocache. Deze geocache-sites proberen door regels het geocache aanbod een bepaalde richting op te sturen.

Globalcaching erkent op haar website 4Geocaching.eu de individuele wensen van de geocachers en probeert niet door regels het aanbod te sturen, maar door tooling en informatie de cacher de mogelijkheid te bieden om de voor hem of haar gewenste geocache te vinden. Hierbij kiest Globalcaching op haar site 4Geocaching bewust voor een open structuur zoals een ongemodereerd forum.

Wijziging URL en naam website

Vanaf 17 augustus 2017 is de naam en de URL van de website gewijzigd van globalcaching.eu naar 4geocaching.eu. Lees hier meer over de reden waarom. Daarnaast hebben we besloten om onze site veiliger te maken (van http naar https). 

Live API Partner

Globalcaching is Live API partner van Groundspeak, en heeft daarom toegang tot alle API data die Groundspeak beschikbaar stelt. 


Data License Agreement

Globalcaching is op 4 november 2009 een data license agreement  Download overeengekomen met Groundspeak/geocaching.com. Dat houdt in dat we gebruik mogen maken van o.a. alle data en beeldmateriaal van geocaching.com.

Actief 4Geocaching

Momenteel zijn actief voor 4Geocaching/Globalcaching:


Contact

Heb je vragen/opmerkingen over een van de genoemde onderwerpen bij 'Actief 4Geocaching', neem dan contact met ons op. Wanneer je geregistreerd bent op ons forum, kun je een persoonlijk bericht (aangaande het onderwerp waar zij verantwoordelijk voor zijn) via het forum sturen naar een van de hierboven genoemde contactpersonen. In alle andere situaties kun je (ook wanneer je niet bij ons geregistreerd bent, of wanneer je bijv. je wachtwoord vergeten bent om in te loggen) contact met ons opnemen via het hiervoor gecreeerde contactformulier.